AL
Show menu

HydroBlocker Hidroizol F2

Përshkrimi i produktit

HydroBlocker Hidroizol F2 është shtresë/bazë lyerëse dykomponentëshe e papërshkueshme nga uji,  polimerëve të modifikuara me bazë çimentoje me fleksibilitet dukshëm të përmirësuar. Në veçanti është e përshtatshme për hidroizolimin e  mureve të lagështa, banjove, dush kabinave dhe rezervuarëve për ujë. Për përdorim të brendshëm dhe jashtë. Produkti është kompatibil me ngjitësit për pllaka të tipit C2.

Paketimi

  • 8 kg komp. A + 2 kg komp. B
  • 20 kg komp. A + 5 kg komp. B

Konsumi

  • komplet (8 + 2) kg për 2,5 m2  kur vendosen dy shtresa
  • komplet (20 + 5) kg për 6 m2 kur vendosen dy shtresa

Shtojca