AL
Show menu

HydroBlocker Floor Protect Finish

Përshkrimi i produktit

HydroBlocker Floor protect Finish është shtresë/bazë lyerëse poliuretane njëkomponentëshe, mat, sateni transparente gjysmë e fortë e cila vendoset sikur shtresa mat përfundimtare mbi  membranat poliuretane - Hydroblocker Floor protect Coating.

Është e qëndrueshme ndaj UV, e qëndrueshme ndaj abrazionit, ngrirjes, lagështisë, kimikateve dhe bazave.

Paketimi

  • 1 kg

Konsumi

  • 0,1 kg/m2 (për një shtresë)

Shtojca