AL
Show menu

HydroBlocker Tekaswell N 2005 dhe N 2010

Përshkrimi i produktit

HydroBlocker Tekaswell janë shirita ekspandues për  mbylljen e lidhjeve punuese. Në kontakt me ujin bymehet dhe kështu mbyll lidhjen. Dimensionet janë 20 mm me 5 mm dhe 20 mm me 10 mm. I përdorim për mbylljen lidhjeve punuese, ku në mesin e lidhjes e ngjesim shiritin Tekaswell N me ngjitësin TekaSwell Paste. Është i testuar në shtypje deri në 8 bar ( 80 metër e shtypjes së ujit).

Paketimi

  • 20 m
  • 10 m

Shtojca