AL
Show menu

HydroBlocker Tekatrak KN dhe KZ

Përshkrimi i produktit

HydroBlocker Tekatrakova KN dhe KZ  janë shirita mbyllës-elemente këndorë të brendshme dhe të jashtëm për mbylljen e lidhjeve punuese dhe konstruktuese ndërmjet elementeve të ndërtesave së bashku me masat mbyllëse elastike të papërshkueshme nga uji nga familja HydroBlocker.

HydroBlocker Tekatrakova KN dhe KZ  mundësojnë mbyllje të lehtë dhe të sigurt të këndëve. I vendosim në shtresën e  pare të njomë të bazës/shtresës lyerës të papërshkueshme nga uji.

Paketimi

  • 4 përkatësisht
  • 2 copë