AL
Show menu

HydroBlocker Tekatrak MA 120

Përshkrimi i produktit

Tekatrak Hidroizol MA 120 është manshetë muri e cila përdoret për mbylljen e  vrimave gjatë instalimeve në mure në kombinim me masat mbyllëse elastike të papërshkueshme nga uji HydroBlocker, veçanërisht në banjo, dush kabina dhe bazene. Vendoset në shtresën e parë të njomë të lyerjes.

Paketimi

  • 2 copë