AL
Show menu

HydroBlocker Waterproof Coating

Përshkrimi i produktit

HydroBlocker Waterproof Coating  është shtresë/bazë lyerëse e papërshkueshme nga uji e cila përdoret për evitimin e lehtë të rrjedhjeve dhe mbushjen e plasaritjeve në sipërfaqe të ndryshme. Është e përshtatshme për terraca, ballkone, rrethoja, kulme dhe skajeve përreth oxhaqeve.  Siguron ngjitje të shkëlqyer në të gjitha sipërfaqet, madje edhe masa të lagështa siç janë: alumini, zingu, plumbi, qelqi,  gur, asfalt, bitum, PVC e fortë, tjegullë, dru etj.  Është shumë elastike dhe mund të ngjyroset. Përforcimi me fibra/fije mundëson mbushjen e plasaritjeve dhe vrimave me gjerësi deri në 5 mm. Është e qëndrueshme ndaj shiut, borës dhe temperaturave të larta.

Paketimi

  • 1 l

Konsumi

  • prej 1 deri në 2 l/m2

Shtojca