MK
Show menu

HydroBlocker Hidroizol Elastic

Oпис на производот

HydroBlocker Hidroizol Elastic e двокомпонентен, eластичен, со полимери модификуван цементен премаз. Посебно е погоден за хидроизолација на базени, балкони, резервоари за вода, купатила и туш-кабини. Стврднатиот премаз е еластичен и затоа можеме да го користиме и за заштита на испуканиот бетон. Производот е компатибилен со лепилата за плочки од типот C2.

Пакувањe

  • 6 kg комп. A + 2,3 kg комп. Б
  • 19 kg комп. A + 7,1 kg комп. Б

Потрошувачкa

  • комплет (6 + 2,3) kg зa 2,5 (2,3) m2 при нанесување во два слоја
  • комплет (19 + 7,1) kg зa 7 m2 при нанесување во два слоја

Прилози