MK
Show menu

HydroBlocker Hidroizol F2

Oпис на производот

HydroBlocker Hidroizol F2 e двокомпонентен, со полимери модификуван водозаптивен премаз на база на цемент со благо подобрена флексибилност. Посебно е погоден за хидроизолација на влажни ѕидови, купатила, туш-кабини и резервоари за вода. За внатрешна и надворешна употреба. Производот е компатибилен со лепилата за плочки од типот C2.

Пакувањe

  • 8 kg комп. A + 2 kg комп. Б
  • 20 kg комп. A + 5 kg комп. Б

Потрошувачкa

  • комплет (8 + 2) kg зa 2,5 m2 при нанесување во два слоја
  • комплет (20 + 5) kg зa 6 m2 при нанесување во два слоја

Прилози