MK
Show menu

HydroBlocker Hidroizol N

Oпис на производот

HydroBlocker Hidroizol N е еднокомпонентен цементен премаз на база на цемент за хидроизолација на влажни ѕидови, подрумски простории, резервоари за вода за пиење итн. Стврднатиот премаз погоден е и за проодните површини.

Пакувањe

  • 7 kg
  • 25 kg

Потрошувачкa

  • 7 kg зa 2 m² при нанесување на 2 слојa
  • 25 kg зa 7 m² при нанесување на 2 слојa

Прилози