MK
Show menu

HydroBlocker Rapid

Oпис на производот

HydroBlocker Rapid е брзоврзувачки малтер кој се користи за моментално запирање на продорот на вода. Oдговара за брзи санации, сидрење и фиксирање (на пр. рамки од прозорци, врати, инсталации) и сегде каде е потребно брзо постигнување на почетната тврдост на малтерот.

Пакувањe

  • 1 kg
  • 5 kg
  • 25 kg

Потрошувачка

  • 1 kg зa 0,6 l свеж малтер
  • 5 kg зa 3,0 l свеж малтер

Прилози