MK
Show menu

HydroBlocker Geotextile

Oпис на производот

HydroBlocker Geotextile е неткаен филц (квалитет на филцот 120 g/m2) кој се користи за премостување на пукнатини и за подобрување на механичките карактеристики на водозаптивниот премаз HydroBlocker Superelastic. На местата кои сакаме да го зацврснеме водозаптивниот премаз, на свежиот премаз ставаме слој филц HydroBlocker Geotextile и веднаш по тоа ставаме уште еден нанос од водозаптивниот премаз HydroBlocker Superelastic. При ставањето на филц на поголеми површини препорачуваме слоевите од филц меѓусебно да се преклопуваат барем 3 дo 5 cm.

Пакување

  • (2,7 m со 0,15 m) заедно со средството HydroBlocker Superelastic 0,7 kg
  • 50 m со 1,015 m