MK
Show menu

HydroBlocker TekaInject DRY

Oпис на производот

HydroBlocker Tekainject Dry e инјекционен гел за хоризонтална хидроизолација на капиларната влага во ѕидовите од цигли или камен како и во гипсаните ѕидови. Добро мигрира односно пенетрира во материјалите. Употребата е едноставна, а изведувањето на работите е брзо.

Пакувањe

  •  600 ml

Потрошувачка

  • зависи од големината на ѕидовите од цигли односно од камен

Прилози