MK
Show menu

HydroBlocker TekaInject W

Oпис на производот

HydroBlocker Tekainject W e хидроизолациска течност за санација на влажни ѕидови со инјекциона постапка. Благодарение на своите карактеристики се апсорбира во капиларите на ѕидот каде создава водоотпорен слој и го заштитува ѕидот од навлегување на влага.

Пакувањe

  • 10 kg
  • 60 kg

Потрошувачка

  •  8 – 10 l/m за ѕид со дебелина од 50 cm

Прилози