MK
Show menu

HydroBlocker Tekatrak A

Oпис на производот

HydroBlocker Tekatrak A е внатрешна, флексибилна заптивна лента на база на PVC за заптивање на работни спојки по системот „бела када“,  со поставка на средина на спојката на фазното бетонирање.

Пакувањe

  • 25 m

Ширинa

  • 19 cm
  • 24 cm
  • 32 cm
  • 40 cm

Прилози