MK
Show menu

HydroBlocker Tekatrak AA

Oпис на производот

HydroBlocker Tekatrak AA е надворешна, флексибилна заптивна лента на база на PVC за заптивање на работни спојки по системот „бела када“,  со поставка на работ на спојката на фазното бетонирање.

Пакувањe

  • 25 m

Ширинa

  • 24 cm
  • 32 cm
  • 50 cm

Прилози