MK
Show menu

HydroBlocker Tekatrak D

Oпис на производот

HydroBlocker Tekatrak D е внатрешна, флексибилна заптивна лента на база на PVC за заптивање на дилатациски спојки по системот „бела када“,  со поставка на средина на спојката на фазното бетонирање. Благодарение на посебната „O“ форма на средината на профилот и на флексибилниот материјал го следи движењето и веднаш заптива.

Пакувањe

  • 25 m

Ширина

  • 19 cm
  • 24 cm
  • 32 cm
  • 40 cm

Прилози