MK
Show menu

HydroBlocker Tekatrak DA

Oпис на производот

HydroBlocker Tekatrak DA е надворешна, флексибилна, заптивна, дилатациска лента на база на PVC за заптивање на дилатациски спојки по системот „бела када“,  со поставка на работ на спојката на фазното бетонирање. Благодарение на посебната „делта“ форма на средината на профилот и на флексибилниот материјал го следи движењето и веднаш заптива.

Пакувањe

  • 25 m

Ширина

  • 24 cm
  • 32 cm
  • 50 cm

Прилози