MK
Show menu

HydroBlocker Tekatrak KN и KZ

Oпис на производот

HydroBlocker Tekatrakova KN и KZ се внатрешни и надворешни аголни елементи на заптивната лента кои ги користиме за заптивање на работни и конструкциски спојки помеѓу елементите во зградите заедно со еластичните водозаптивни маси од семејството HydroBlocker.

HydroBlocker Tekatrak KN и KZ oвозможуваат лесно и сигурно заптивање на аглите. Ги вградуваме во свежиот прв слој на водозаптивниот премаз.

Пакување

  • 4 парчиња
  • 2 парчиња