MK
Show menu

HydroBlocker Tekatrak MA 120

Oпис на производот

Tekatrak Hidroizol MA 120 е ѕидна манжетна која се користи за заптивање на инсталациски пробои во ѕидовите во комбинација со еластичните водозаптивни маси HydroBlocker, пред се во купатила, туш-кабини и базени. Ја вградуваме во првиот, свеж слој од премазот.

Пакувањe

  •  2 парчиња