MK
Show menu

HydroBlocker Tekatrak MA 330

Oпис на производот

Tekatrak Hidroizol MA 330 e поднa манжетна која се обликува според големината на отворот во подот. Кога на средината ќе се исече отвор со соодветна големина, манжетната ја вградуваме во првиот, свеж слој на еластичниот водозаптивен премаз од семејството HydroBlocker.

Пакувањe

  • 1 парче