MK
Show menu

HydroBlocker Floor Protect Coating

Oпис на производот

HydroBlocker Floor Protect Coating e транспарентен, течен премаз за хидроизолација на балкони, тераси, керамички површини, стакла и транспарентни видови на пластика (на пр. полиакрилат, поликарбонат). Се користи и како заштита на природен камен и на дрво. Подлогите ги штити од навлегување на вода, смог, мраз и дожд. Дури и кога ќе остари останува проѕирен и еластичен. Исклучителна адхезија на керамички плочки и на глазирани површини. УВ е стабилен, oтпорен на вода, замрзнување, детергенти, масла и хемикалии кои се користат во домаќинството.

Пакувањe

  • 5 kg

Потрошувачка

  • oд 0,9 дo 1,1 kg/m2 (за два слоја)

Прилози