MK
Show menu

HydroBlocker Floor Protect Finish

Oпис на производот

HydroBlocker Floor protect Finish е сатенски, мат, транспарентен, полутврд, еднокомпонентен полиуретански премаз кој се нанесува како мат завршен слој преку полиуретанската мембрана HydroBlocker Floor protect Coating. УВ е стабилен, oтпорен на абразија, замрзнување, влага, хемикалии и бази. 

Пакувањe

  • 1 kg

Потрошувачка

  •  0,1 kg/m2 (за еден слој)

Прилози