MK
Show menu

HydroBlocker Floor Protect Primer

Oпис на производот

HydroBlocker Floor Protect Primer e еднокомпонентен транспарентен предпремаз кој ја подобрува адхезијата на течната мембрана HydroBlocker Floor protect Coating на керамичките и на стаклените површини. УВ е стабилен и брзо се суши (1-2 часа).

Пакувањe

  • 1 kg

Потрошувачка

  • 40 g/m2 (за еден слој)

Прилози