MK
Show menu

HydroBlocker UV Protection

Oпис на производот

HYDROBLOCKER UV Protection e еднокомпонентен рефлексивен УВ заштитен премаз за битуменска мембрана HydroBlocker Bitumen. Ја одбива сончевата светлина и ја штити премачканата површина од загревање и од стареење. Во свежа состојба не смее да дојде во допир со EPS или со XPS.

Пакување

  • 5 kg

Потрошувачка

  • 500g/m2 (за два наноса)

Прилози