MK
Show menu

HydroBlocker Waterproof Coating

Oпис на производот

HydroBlocker Waterproof Coating е водозаптивен премаз кој се користи за едноставно отстранување на истекувањето и за пополнување на пукнатини на разни површини. Погоден е за тераси, балкони, огради, покриви и рабови околу оџаци. Обезбедува одлична адхезија на сите површини, дури и на влажни масни, како што се: алуминиум, цинк, олово, стакло, камен, асфалт, битумен, тврд PVC, керамиди, дрво итн. Многу е еластичен и може да се бојадисува. Зацврснувањето со влакната овозможува исполнување на пукнатините и дупките со ширина до 5 mm. Отпорен е на дожд, снег и на високи температури.

Пакување

  • 1 l

Потрошувачка

  • oд 1 дo 2 l/m2

Прилози