MK
Show menu

HydroBlocker WRC Coating

Oпис на производот

HydroBlocker WRC Coating е хидроизолациски премаз, погоден за хидроизолација на внатрешни и надворешни простори, пред ставање, односно лепење на завршните облоги како што се керамички плочки, мозаик, камен итн. Производот може да се нанесува на цементна кошулка, цементен гипс, бетон и гипсано-картонски плочи. Посебно е погоден за изработка на водозаптивни слоеви на балкони, тераси, во купатила, перални и во други влажни простории. Производот е компатибилен со лепилата за плочки од типот C2.

Пакување

  • 7 kg
  • 14 kg

Потрошувачка

  • oд 1 дo 1,3 kg/m2
  • oд 2 дo 2,6 kg/m2 (за два наноса)

Прилози