MK
Show menu

HydroBlocker WRC Primer

Oпис на производот

HydroBlocker WRC Primer е еднокомпонентен премаз односно импрегнациско средство за порозни подлоги како што се: цементни кошулки, цементен гипс, бетон и гипсано-картонски плочи. Се користи за импрегнација пред нанесувањето на HydroBlocker WRC Coating.

Пакување

  • 1 kg

Потрошувачка

  • oд 0,1 дo 0,2 l/m2

Прилози